Yhteystiedot

Jari Vellamo
Kiesikatu 8
20780 Kaarina

Puh. 045-1584943
hierontavellamo@gmail.com

Arkisin 8.00-20.00

KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien ja -jännitysten laukaisemiseksi. Lihasta erilaisin ottein muokkaamalla aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Hyvän hieronnan jälkeen tunnet itsesi rentoutuneeksi. Lievä uneliaisuus vaihtuu hetken kuluttua kevyeksi oloksi.

URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronnassa klassista hierontaa sovelletaan urheilijan tarpeisiin ja siinä käytetään myös omia erikoistekniikoita. Urheiluhieroja osaa huomioida lajien ja yksilöiden erityisvaatimukset ja toteuttaa hieronnan siten, että se auttaa urheilijaa optimaalisesti kilpailu- ja harjoituskausilla.Urheiluhieronta sopii kaikille.

OSTEOPAATTINEN MOBILISOIVA HIERONTA

Osteopatia on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa,missä pyritään löytämään ongelman syy oireiden  takaa ja vaikuttamaan siihen. Osteopatiassa tuetaan kehon omaa parantamismekaniikkaa vahvistamalla verenkierron,imunestekierron sekä hermoston välistä yhteistyötä.Hoito on kevyttä ja miellyttävää ja se toteutetaan aina yhteistyössä kehon kudosten kanssa.

KINESIOTEIPPAUKSET

Kinesioteippi on elastinen urheiluteippi, jota käytetään tavallisten urheiluvammojen ja kipujen hoitoon. Teippi on ainutlaatuinen sen terapeuttisen toiminnan ansiosta, se stimuloi niveliä ja lihaksia lievittäen kipua ja rasitusta. Teipin kuviointi on olennaista, sillä se tehostaa verenkiertoa teipatulla alueella. Kinesioteippi auttaa myös ennaltaehkäisemään urheiluvammojen syntymistä

Kinesioteippi auttaa moneen vaivaan - päänsärystä jalkavaivoihin.